Fouragehandel Bus wedt op twee paarden

Een aantal jaren geleden is Fouragehandel Bus begonnen met een online veilingsite voor fourageproducten, zoals stalstrooisels, ruwvoer en andere bijproducten (lees hier de blog over deze  ontwikkeling). Daarnaast willen wij dit gaan aanbieden voor de paardensector. In deze blog bespreken wij wat dat inhoudt, welke producten wij (gaan) verkopen én waarom Fouragehandel Bus het beste adres is om jouw producten voor paarden te bestellen. 

De veilingsite en de webshop van Fouragehandel Bus

Online bieden op strooisels voor in de paardenbox

Bij Fouragehandel Bus gaan wij op twee manieren de paardensector bedienen. Allereerst door het aanbieden van strooisels voor paardenboxen. Deze strooisels worden aangeboden via onze veilingsite. De veiling werkt als volgt:

  1. Maak een account aan. Voordat je kan meebieden op strooisels, moet je een account aanmaken op de website. Na het registeren wordt jouw account goed- of afgekeurd door ons. Als jouw account goedgekeurd is, dan kun je meteen meebieden op een van onze veilingen!
  2. Bied mee! Dagelijks lopen er meerdere veilingen, waar je aanzienlijke kortingen kan krijgen op onze producten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een producten direct te kopen. Dan hoef je de veiling niet af te wachten.
  3. Bestelling afronden. Als jouw bestelling bij ons binnen is, nemen wij contact met je op. Zo kunnen wij samen het meest ideale bezorgmoment bepalen. Vaak bezorgen wij al binnen 1 tot 3 werkdagen!

De veilingen lopen dagelijks van 06:00 uur tot 22:30 uur. De veiling begint met een startprijs en loopt gedurende de dag naar beneden.

Alles voor jouw paard en voor de ruiter bij Fouragehandel Bus

Naast de veilingsite heeft Fouragehandel Bus ook een webshop voor paard en ruiter. Naast ruiterkleding verkopen wij ook paardenvoer en allerlei producten voor de verzorging van jouw paard(en). Daarmee stellen wij het welzijn van de ruiter en jouw paard voorop. Een bestelling in de webshop is eenvoudig. Met hetzelfde account als van de veiling, kan je ook een bestelling plaatsen in de webshop. De producten in de webshop zijn scherp geprijsd en worden op de website getoond exclusief BTW. Indien je iets hebt besteld, duurt het ongeveer 1 tot 3 werkdagen voordat je het product in huis hebt. Daarnaast wordt bij een bestelling ook verzendkosten berekend, tenzij je orderbedrag €200,- of meer is.

Waarom Fouragehandel Bus hét juiste adres is voor paard en ruiter

Wij hebben ruim 60 jaar ervaring in de fouragesector. Sinds 1958 garanderen wij de beste kwaliteit voor de scherpste prijs op alle producten. Daarnaast staat innovatie centraal binnen ons bedrijf. Om producten nog makkelijker, nog sneller en nog voordeliger te kopen. Door ons grote netwerk van transporteurs en leveranciers in heel Europa, kunnen wij vaak rechtstreeks vanaf de producent leveren. Door deze korte lijntjes zorgen wij niet alleen voor een snelle levering, maar ook voor voordelige producten. Inmiddels hebben wij meer dan 25 specialisten in dienst. Zij staan elke werkdag voor u klaar met passend advies.

Fouragehandel Bus is onderdeel van de Logispan groep. Logispan Resthout en de webshop Bustotaal vallen ook onder de Logispan groep. Samen hebben ze een unieke manier van samenwerken. Dit komt omdat ze alle drie dezelfde fundamentele kwaliteiten delen: passieondernemerschap en duurzaamheid.

Benieuwd naar de veilingsite en webshop voor paarden? Kijk dan op: fouragehandelbus.nl!

In 2022 gaan wij ons actiever richten op de paardensector. Onlangs hebben wij ook een accountmanager aangenomen die zich alleen focust op de in- en verkoop van alle producten voor paarden. Daarmee kunnen wij jou beter adviseren over de juiste producten voor bijvoorbeeld in de paardenbox.