Logispan: Al Meer Dan 30 Jaar Een Betrouwbare Partner


Wat begon als familiebedrijf gespecialiseerd was in diverse soorten veevoeders groeide in de loop van de jaren uit tot een marktleider, gespecialiseerd in resthout, diverse stalstrooisels, biomassa en diverse andere energieproducten. In 2012 kwam Bustotaal.nl erbij, waarmee we onze kennis en expertise inzetten om de consumentenmarkt te bedienen.

Inmiddels is Logispan uitgegroeid tot een betrouwbare zakenpartner en hebben we een groot Europees netwerk van leveranciers, wat ervoor zorgt dat we altijd de juiste producten op het juiste moment kunnen leveren. Hierdoor zijn we ook bij krapte op de markt een solide aanspreekpunt.

Voor het transport van de producten bezit Logispan over een vloot aan moderne, GMP+ gecertificeerde vrachtwagens, wat ons in staat stelt om het transport van onze fourageproducten in eigen beheer te houden. Daarnaast bezitten wij alle geldige Europese certificering, zoals PEFC, FSC en voldoen we aan het Duitse EEG 2009 en 2012. Wij regelen alle nodige vergunningen en kunnen daardoor een constante, gecertificeerde levering voor uw bedrijf garanderen.

Bij Logispan staat verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Door ons grote netwerk aan leveranciers hebben wij een uitgebreid assortiment aan producten. Verder voeren we van al onze producten een nauwgezette administratie, zodat van de boom tot de eindgebruiker bijgehouden wordt waar deze vandaan komt en wat de eigenschappen van het product zijn. Hierdoor hebben kunnen wij garanderen dat u een passende oplossing krijgt met de garantie op de hoogste kwaliteit.

Met uw keuze voor Logispan kiest u voor een betrouwbare partner die u de garantie biedt op een jarenlange, succesvolle samenwerking. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van fourage, resthoutproducten en biomassa bent u zeker van een optimale afloop van uw bedrijfsvoering, voldoend aan alle geldende wetgeving en tegen een aantrekkelijk tarief. Bel ons gerust op +31 (0) 595 44 16 53 of stuur een email aan info@logispan.nl. Wij helpen u graag verder.