Logispan heeft ruim 30 jaar ervaring in het leveren van diverse houtachtige biomassabrandstoffen. We doen deelleveringen aan diverse centrales, maar met name de laatste jaren heeft Logispan zich gespecialiseerd in het totaal leveren van brandstoffen aan hout gestookte WKK installaties in heel Europa. Hiervoor heeft Logispan een speciaal maatwerk 24/7 totaalconcept bedacht.

Maak gebruik van de kennis van onze specialisten

Dit concept houdt in dat we, op het moment dat u Logispan inschakelt voor de brandstoftoelevering voor uw centrale, uw wensen en eisen uitvoerig doornemen en inpassen in onze dienstverlening. Vervolgens stellen we een speciaal ‘biomassateam’ samen: een team van specialisten dat dagelijks betrokken is bij en een grote verantwoordelijkheid voelt voor de toelevering van biomassa aan uw centrale.
Door gebruik te maken van de kennis van de specialisten van Logispan hebt u de mogelijkheid om de hoogst mogelijke vergoeding te genereren voor uw centrale.

Herleidbaar tot de bron

De biomassaspecialisten van Logispan nemen u alle werk uit handen en zorgen ervoor dat u 24 uur per dag en zeven dagen per week kunt rekenen op een optimale toelevering van brandstof, tegen een marktconforme prijs. Oók tijdens feestdagen en in het weekend. Alle brandstoffen-leveringen aan uw centrale kan herleid worden tot de bron. Onze medewerkers houden van boom tot centrale een uitgebreide administratie bij, waarmee zij inzichtelijk maken vanwaar het hout afkomstig is en welke kwaliteitscontroles de producten hebben ondergaan.

Kortom, uw centrale is onze zorg!

U kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week rekenen op een optimale toelevering van brandstof