Van het bijwerken van bossen en houtwallen tot het snoeien en knotten van bomen: bij het onderhouden, behouden, herstellen en beheren van de openbare ruimte komt veel snoeiafval vrij. Dit snoeiafval is uitermate geschikt als biobrandstof voor verbranding in biomassacentrales, -installaties en –kachels. Logispan werkt sinds jaar en dag samen met diverse gemeentes en loonwerkers in diverse Europese landen.

Van snoeiafval tot biomassa

Logispan kent en voldoet aan de Europese richtlijnen en aan de richtlijnen van alle landen afzonderlijk voor de inkoop, aanname en verwerking van houtachtige biomassa. Om aan deze richtlijnen te voldoen houden we zeer nauwkeurig en gedetailleerd bij vanwaar het hout afkomstig is en welke bewerkingen het heeft ondergaat. Bovendien wordt het hout direct na het snoeien verwerkt en getransporteerd naar biomassacentrales in heel Europa. Het gehele proces leggen we vast in onze administratie, zodat altijd is te achterhalen waar het hout vandaan komt.

Partner in inkoop en aanname van biomassa

Zoekt u een betrouwbare partner voor de inkoop en aanname van uw houtchips of schreds, of heeft u nog geen passende oplossing gevonden voor de verwerking van uw snoeiafval? Neem vrijblijvend contact met ons op.  Logispan denkt graag met u mee!

Neem contact op!

Samen met u zoeken we naar de beste oplossing