Logispan is een internationaal georiënteerd bedrijf dat actief is in verschillende branches, voornamelijk in de hout- en landbouwsector. De komende jaren hebben we de ambitie om te groeien in de online verkoop van uiteenlopende producten. Om die reden zoeken we een langdurige, strategische samenwerking met online marketingbureaus die open staan voor of op zoek zijn naar participanten.

WAT IS HET IDEE?

Samen gaan we aan de slag met de groeistrategie van jouw organisatie en bepalen we de vervolgstappen. Logispan biedt de financiële ondersteuning die nodig is voor de uitvoering van het plan en de groei van jouw bedrijf. We nemen een minderheidsbelang in jouw onderneming door bijvoorbeeld aandelen van jouw bedrijf te kopen. Samen onderzoeken we wat jij als ondernemer uit onze participatie kunt halen. Zo kunnen we, naast financiële middelen, ook enorm veel kennis en ervaring inbrengen en als business partner van jouw onderneming fungeren. Doordat ons familiebedrijf al ruim 60 jaar bestaat, durven we inmiddels wel te beweren dat we weten wat de do’s en don’ts zijn om groei te realiseren. Die kennis delen we graag met je, zodat ook jij de volgende stap kunt maken. Daarnaast bieden we een groot netwerk aan klanten en leveranciers, die een potentieel klantenbestand vormen voor jouw business. En last but not least: als ondernemer behoud je (natuurlijk) de volledige vrijheid van ondernemen.

In ruil voor onze kennis en financiële middelen, ga jij aan de slag met de online marketingstrategie voor onze groep. Ook voer je deze strategie uit, in samenwerking met de medewerkers van Logispan. Omdat jij de expert bent op het gebied van online marketing, heb je de volledige verantwoordelijkheid voor het succes van de door jouw bedachte aanpak

CONTACT

Ben jij die jonge succesvolle ondernemer uit Groningen of omgeving en wil je de volgende stap maken met jouw online marketingbureau? Dan drinken we graag eens een kop koffie met je om je meer te vertellen over de mogelijkheden en voorwaarden.
Neem contact op met Theo Bus 0595-445470 of stuur een e-mail naar t.bus@logispan.nl.