Logispan Groep opent een nieuwe vestiging in München

De volgende fase van internationalisering voor de Logispan Groep staat voor de deur. Vanaf 2024 wordt het nieuwe kantoor in München geopend om de markten in Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland beter te bedienen.

De internationalisatiestrategie draait om het voldoen aan de behoeften van klanten en partners. Met factoren zoals klimaatverandering en globalisering die voortdurend veranderende marktomstandigheden veroorzaken, wordt het steeds lastiger om aan de behoeften van de klant en leverancier te voldoen. Schommelingen in de markten voor biomassa en resthout kunnen frequenter voorkomen, ongeacht of ze worden veroorzaakt door gebeurtenissen zoals schorskeverplagen of andere bevoorradingsproblemen. De conclusie is duidelijk: uitbreiding van ons internationaal netwerk stelt de Logispan Groep beter in staat om voorbereid te zijn op deze situaties en uitdagingen door snel en flexibel te kunnen reageren op marktveranderingen.

De Logispan Groep is al jarenlang succesvol actief in Noord- en Midden-Duitsland met positieve ontwikkelingen en resultaten. Daarom wordt nu intensief ingezet op de uitbreiding van het internationale netwerk. Door een filiaal in München te beginnen, willen wij ook een sterke positie opbouwen in Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Zodat wij ook daar een betrouwbare partner zijn voor onze klanten en leveranciers.

Er wordt enorm uitgekeken naar de plannen in Zuid-Duitsland. Door nauw samen te werken met de Nederlandse Logispan Groep kan de internationale materiaalstroom nog effectiever op elkaar worden afgestemd. Dit zal een grote meerwaarde bieden voor onze klanten en leveranciers!