EN+ witte houtpellets zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan de strenge EN+ certificeringseisen. Deze pellets zijn gemaakt van zuiver hout zonder schors of toevoegingen, wat resulteert in een consistente, efficiënte en schone verbranding. Door te kiezen voor EN+ witte houtpellets, kiest u voor een milieuvriendelijke energiebron met een lage CO2-voetafdruk. Deze pellets zijn ideaal voor particulieren en bedrijven die streven naar duurzame energieoplossingen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Bij Logispan produceren en verhandelen we onze pellets onder de Pelfin vlag, een merk dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze houtpellets worden zorgvuldig vervaardigd uit natuurlijke houtvezels en zaagsel enkel afkomstig vanuit reststromen. Door gebruik te maken van hoogwaardige grondstoffen en geavanceerde productietechnieken, garanderen we een constante kwaliteit en efficiënte verbranding. De Pelfin houtpellets zijn geschikt voor diverse toepassingen, van particulier gebruik in kachels en open haarden tot grootschalige energieopwekking in industriële installaties.

Onze houtpellets kennen een hoge stookwaarde van 5,4 kWh per kg en zijn gemaakt van 100% hout, zonder toevoegingen. Onze pellets hebben een laag as-gehalte van < 0.5% en zijn tevens voorzien van het DIN+ en EN+/A1 certificaat.

Wij leveren onze houtpellets door heel Europa en zorgen voor een betrouwbare en tijdige levering. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw energiebehoeften. Samen streven we naar een duurzame toekomst waarin groene energie een belangrijke rol speelt.