Aandacht voor het milieu, ons klimaat en de wijze waarop we daarmee omgaan wordt steeds belangrijker. Ook en juist voor productiegestuurde bedrijven en organisaties. Met onze diensten en producten helpen we deze bedrijven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De producten van Logispan stellen bedrijven in staat om CO2-neutraal te werken.

Tot de bron herleidbaar

Met een uitgebreid, Europees netwerk van resthoutleveranciers biedt Logispan haar klanten niet alleen leveringszekerheid, maar weten we bovendien exact waar het hout vandaan komt. Doordat Logispan haar biomassaproducten altijd kan herleiden tot de bron, kunnen we iedere centrale voorzien van een passende, natuurlijke brandstof. Grotere biomassacentrales in heel Europa vertrouwen voor de toelevering van hun brandstof op het 24/7 totaalconcept van Logispan.

Logispan ontzorgt

Logispan ondersteunt u in de toelevering van de juiste brandstof tegen een marktconforme prijs, maar heeft ook alle kennis in huis om voor ieder Europees land het vergunningstraject voor u te verzorgen en te monitoren. Zo weet u zeker dat u voldoet aan alle wet- en regelgeving om in aanmerking te komen voor subsidies en vergunningen.

Kortom; Logispan helpt u een stap verder in het maatschappelijk verantwoord ondernemen.