Een groot assortiment producten voor verschillende markten

Logispan is een flexibele en gecertificeerde partner voor verschillende afnemers die actief zijn in de industrie, land- en tuinbouw. Met onze productkennis maken wij producten op maat, zoals verschillende soorten boomschorsen en een breed productpalet aan strooiselproducten voor de veehouderij. Voor verschillende industrieën willen wij een betrouwbare partner zijn met “just in time” leveringen van zaagsel en houtchips afkomstig vanuit de houtindustrie.

Meer dan 30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar is de houtindustrie een belangrijke toeleverancier voor de Logispan groep. Voor iedere resthoutproduct proberen we de beste oplossing te zoeken. Voor de land- en tuinbouw betekent dat we vaak op locatie het resthout tot een product verwerken. Ook voor de verschillende industrieën zijn we leverancier van PEFC en FSC gecertificeerde grondstoffen, zoals houtchips en zaagsel . Daardoor kunnen wij altijd instaan voor het afhalen van uw resthoutproducten tegen de beste condities.

Leverancier worden van Logispan

Bent u op zoek naar een professionele afnemer voor uw resthout? Dan komen wij graag met u in contact. Logispan is altijd op zoek naar nieuwe partners.