Diverse biomassacentrales in uiteenlopende Europese landen vertrouwen op Logispan als toeleverancier van houtachtige biomassa. Wij beschikken over een groot netwerk aan toeleveranciers en willen ons onderscheiden door een hoge en constante kwaliteit van gecertificeerde brandstoffen. Met ons 24/7 totaalconcept kunnen we een continue aanvoer van biomassa garanderen. Onze biomassaproducten zijn uitsluitend afkomstig van natuurlijk snoeiafval. Bovendien is Logispan NTA 8080,en PEFC gecertificeerd, en voor de Duitse markt voldoen wij aan de Erneuerbare Energien Gesetz 2009 en 2012 regeling. Voor de kleinere centrales en installaties kunnen we op maat gemaakte biomassaproducten leveren, zoals houtpellets en gedroogde houtchips.

Herleidbaar tot de bron

Ieder biomassaproduct van Logispan kan herleid worden tot de bron. Onze medewerkers houden van boom tot centrale een uitgebreide administratie bij, waarmee zij inzichtelijk maken vanwaar het hout afkomstig is en welke kwaliteitscontroles de producten hebben ondergaan.
Naast dat Logispan biomassacentrales voorziet van een hoogwaardige kwaliteit brandstof, kennen onze medewerkers de geldende wet- en regelgeving omtrent biomassa van ieder Europees land. Door deze kennis kunnen wij u altijd de juiste brandstof leveren en genereert u altijd de hoogst mogelijke vergoeding. Dat maakt Logispan tot een betrouwbare partner die u goed kan ondersteunen bij het aanvragen en monitoren van subsidieregelingen en vergunningsaanvragen.
Kortom, uw centrale is onze zorg!