Een compleet assortiment voor de consumentenmarkt

Naast producten voor de professionele markt voert Logispan een uitgebreid assortiment producten voor de consumentenmarkt.Wij hebben een groot assortiment aan producten, zoals verschillende soorten boomschorsen en potgronden, maar ook houtpellets en open haardhout. Al onze producten worden verkocht via tuincentra, bouwmarkten en andere retailers.

Nieuw in onze assortiment Pelfin® houtpellets

Kies voor de kracht van de natuur

Onze Pelfin houtpellets zijn in samenwerking met kachel-producenten ontwikkeld. Door een selectie van verschillende houtsoorten in speciaal afgestemde mengverhoudingen, maken we een ENplus-A1 gecertificeerde houtpellet met het hoogst mogelijke rendement. We bieden onze pellets aan in handige 12.5 kilo verpakking en in voordelige BigBags van 500 kilo.  Pelfin houtpellets zijn bij onze dealers door heel Nederland te verkrijgen. Wilt u ook dealer worden?

Dealer worden

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.  Liever direct contact? U kunt ons ook bellen via 0595 443617.

Contact opnemen

Potgrond

Potgrond is een naam voor diverse soorten grond met ieder hun eigen samenstelling en structuur. Potgrond is gemaakt speciaal voor planten in potten en bakken. Deze grond is in tegenstelling van bijvoorbeeld tuinaarde licht in gewicht. Veen is de belangrijkste basis van potgrond

Meer informatie

Pelfin houtpellets

Logispan verkoopt houtpellets van topkwaliteit onder de naam Pelfin. Het grootste verschil in de kwaliteit met andere houtpellets is de hoeveelheid energie die wij uit deze pellet weten te genereren. Daarnaast zijn Pelfin houtpellets CO2-neutraal.

Meer informatie

Animal Bedding

Bodembedekkers

Al onze bodembedekkers zijn afkomstig van naaldhoutbomen, het is een natuurproduct met vele toepassingen. Zo kunt u een wandelpad aanleggen van ontschorste houtchips, of boomschors als een natuurlijke onkruidbeheerser inzetten, maar ook als veiligheid onder uw speeltoestellen kunnen zowel schors als houtchips worden gebruikt.

Meer informatie

Bodemverbeteraars

Bodemverbeteraars moeten worden verwerkt in de bovenlaag van de tuin. Planten zullen daardoor beter groeien en gezonder zijn. Door het gebruik van bodemverbeteraars wordt de grondstructuur verbeterd en de vruchtbaarheid in de bodem verhoogd.

Meer informatie