Een compleet assortiment voor de consumentenmarkt

Naast producten voor de professionele markt voert Logispan een uitgebreid assortiment producten voor de consumentenmarkt.Wij hebben een groot assortiment aan producten, zoals verschillende soorten boomschorsen en potgronden, maar ook houtpellets en open haardhout. Al onze producten worden verkocht via tuincentra, bouwmarkten en andere retailers.

Nieuw in onze assortiment Pelfin® houtpellets

Kies voor de kracht van de natuur

Onze Pelfin houtpellets zijn in samenwerking met kachel-producenten ontwikkeld. Door een selectie van verschillende houtsoorten in speciaal afgestemde mengverhoudingen, maken we een ENplus-A1 gecertificeerde houtpellet met het hoogst mogelijke rendement. We bieden onze pellets aan in handige 12.5 kilo verpakking en in voordelige BigBags van 500 kilo.  Pelfin houtpellets zijn bij onze dealers door heel Nederland te verkrijgen. Wilt u ook dealer worden?

Dealer worden

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.  Liever direct contact? U kunt ons ook bellen via 0595 443617.

Contact opnemen

Duurzaamheid en milieu

Bij Pelfin staat duurzaamheid voorop en willen wij een steentje bijdragen aan een beter milieu. Daarom is elk product van ons lokaal geproduceerd en wordt het weinig getransporteerd. Daarmee proberen wij onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Meer informatie

Producten van Pelfin

Bodemverbeteraars moeten worden verwerkt in de bovenlaag van de tuin. Planten zullen daardoor beter groeien en gezonder zijn. Door het gebruik van bodemverbeteraars wordt de grondstructuur verbeterd en de vruchtbaarheid in de bodem verhoogd.

Meer informatie

Voordelen voor retailers

Kies voor de kracht van de natuur met Pelfin®. In ons assortiment vindt u verschillende producten voor haard en tuin. Zo leveren wij bijvoorbeeld lokaal geproduceerde houtpellets van 100% resthout, verschillende soorten bodembedekkers en boomschorsen, potgrond, tuinaarde en cacaodoppen

Meer informatie