Uitgebreid assortiment voor de consumentenmarkt

Logispan biedt niet alleen producten voor de professionele markt, maar heeft ook een divers assortiment producten speciaal ontwikkeld voor de consumentenmarkt. We zijn trots op ons uitgebreide assortiment, dat bestaat uit verschillende soorten boomschors, potgronden, houtpellets en open haardhout. Onze producten worden verkocht via gerenommeerde tuincentra, bouwmarkten en andere retailers.

Nieuw in onze assortiment Pelfin® houtpellets

Kies voor de kracht van de natuur

Onze houtpellets zijn ontwikkeld in samenwerking met kachelproducenten en bieden de kracht van de natuur. Door zorgvuldig geselecteerde houtsoorten te combineren in speciaal afgestemde mengverhoudingen, produceren we houtpellets die voldoen aan de ENplus-A1-certificering en het hoogst mogelijke rendement leveren. Onze pellets zijn verkrijgbaar in handige verpakkingen van 12,5 kilogram en voordelige BigBags van 500 kilogram. U kunt de Pelfin houtpellets verkrijgen bij onze dealers verspreid over heel Nederland. Bent u geïnteresseerd om ook dealer te worden?

Dealer worden

Als u dealer wilt worden van onze producten, nodigen we u uit om ons contactformulier in te vullen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook rechtstreeks bellen op 0595 443617 voor direct contact. We kijken ernaar uit om samen te werken en onze hoogwaardige producten aan te bieden aan consumenten via ons retailnetwerk.

Contact opnemen

Duurzaamheid en milieu

Bij Pelfin staat duurzaamheid voorop en willen wij een steentje bijdragen aan een beter milieu. Daarom is elk product van ons lokaal geproduceerd en wordt het weinig getransporteerd. Daarmee proberen wij onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Meer informatie

Producten van Pelfin

Bodemverbeteraars moeten worden verwerkt in de bovenlaag van de tuin. Planten zullen daardoor beter groeien en gezonder zijn. Door het gebruik van bodemverbeteraars wordt de grondstructuur verbeterd en de vruchtbaarheid in de bodem verhoogd.

Meer informatie

Voordelen voor retailers

Kies voor de kracht van de natuur met Pelfin®. In ons assortiment vindt u verschillende producten voor haard en tuin. Zo leveren wij bijvoorbeeld lokaal geproduceerde houtpellets van 100% resthout, verschillende soorten bodembedekkers en boomschorsen, potgrond, tuinaarde en cacaodoppen

Meer informatie