Logispan B.V.

Logispan is expediteur en producent van biomassa- en resthoutproducten. Dagelijks zorgen onze toegewijde en kundige medewerkers ervoor dat onze klanten in heel Europa worden voorzien van uiteenlopende resthoutproducten. Klanten van Logispan variëren van de grotere en kleinere biomassacentrales tot tuinbouwbedrijven en bedrijven actief in de spaanplaat-, MDF- en papierindustrie.

Sinds 1959

Logispan is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1959 is uitgegroeid tot een professionele onderneming die gespecialiseerd in de aan- en verkoop van diverse resthoutproducten. We hebben  een uitgebreid, Europees netwerk van leveranciers, transporteurs en klanten. Naast dat we in onze fabriek in Winsum voor de kleinere centrales, houtpellets en gedroogde houtchips produceren, hebben we eveneens een uitgebreid netwerk van pellet- en houtchipleveranciers. Op die manier willen we een betrouwbare partner zijn met een hoge leveringszekerheid.

Logispan groep

Logispan is onderdeel van de Logispan groep, waar ook Fouragehandel Bus (veevoer voor de intensieve veehouderij) en webshop Bustotaal onder vallen. Alle divisies delen een unieke manier van samenwerken en zijn gebouwd op drie sterke pijlers: passie, ondernemerschap en duurzaamheid.