Logispan B.V. is een vooraanstaand  handelaar en producent van biomassa- en resthoutproducten. Al meer dan 60 jaar leveren wij een breed scala aan hoogwaardige resthoutproducten aan klanten in heel Europa. Ons ervaren team van toegewijde professionals zorgt dagelijks voor een vlotte en betrouwbare levering aan diverse sectoren. Onze klantenkring omvat zowel grotere biomassacentrales als land- en tuinbouwbedrijven en ondernemingen actief in de spaanplaat-, MDF- en papierindustrie.

Een rijke geschiedenis sinds 1959

Logispan is een trots familiebedrijf dat in 1959 is opgericht. Sindsdien hebben we een sterke reputatie opgebouwd als gespecialiseerde aan- en verkoper van diverse resthoutproducten. Ons uitgebreide Europese netwerk van leveranciers, transporteurs en klanten stelt ons in staat om flexibel en efficiënt te opereren. Naast onze eigen fabriek in Winsum, waar we houtpellets en gedroogde houtchips produceren voor kleinere centrales, hebben we ook nauwe samenwerkingsverbanden met verschillende leveranciers van pellets en houtchips. Op die manier streven we naar een betrouwbare partner met een sterke focus op leveringszekerheid.

De Logispan groep: samen groeien

Onder de moedermaatschappij, de Logispan Groep, opereren verschillende bedrijven, waaronder Logispan -Resthout BV, Logispan-Logistiek BV, Logispan Biomass BV en Logispan Retail BV.

Samen streven we ernaar om bestaande kennis te behouden en verder te ontwikkelen, terwijl we elkaar als individuele entiteiten respecteren.

Onze gezamenlijke inzet en visie leiden tot groei, innovatie en een prominente rol in de markt. We versterken elkaars expertise zonder de unieke identiteit van elk bedrijf uit het oog te verliezen. Als een groep met potentieel, blijven we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en duurzame groei. Samen creëren we een toekomst vol kansen.