Hoogwaardige producten, een goed uitgeruste transportafdeling in eigen beheer en een echte handelsmentaliteit kenmerken de werkwijze van Logispan. Hebt u interesse in de diensten van Logispan of wilt u leverancier of transporteur worden, dan komen we graag met u in contact.

Klant worden

Op het moment dat u klant wordt van Logispan, nemen onze adviseurs contact met u op om afspraken te maken over de te leveren producten, de startdatum en om de planning met u door te nemen.

Kiest u voor het 24/7 totaalconcept van Logispan voor de levering van biomassa, dan verzorgen onze adviseurs ook het vergunningstraject voor u. Zij hebben een zeer uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving omtrent de Erneuerbare Energien Gesetz 2009 en 2012. Dat bevordert  niet alleen de vergunningsaanvraag, maar zorgt er ook voor dat u de hoogst mogelijke vergoeding kunt genereren voor uw centrale. Met Logispan als uw partner in biobrandstof hoeft u zich nergens zorgen over te maken; alles wordt voor u geregeld. U kunt vertrouwen op continue aanvoer van brandstof.

Leveranciers

Hebt u een houtzagerij, bent u actief in landschapsbeheer of werkt u in de houtverwerkende industrie en bent u op zoek naar een inkoper en expediteur van uw resthout? Logispan is doorlopend op zoek naar leveranciers van resthout. Wij streven naar heldere afspraken met u als leverancier over transporttijden en vergoedingen.

Logispan is uw partner op het gebied van de verwerking van uw resthout. Een partij die zich kenmerkt als een goede betaler, die afspraken nakomt en op een duidelijke manier communiceert met u als leverancier.