Steeds meer bedrijven en particulieren zien in dat de klimaatverandering in onze wereld een verantwoordelijkheid is van ons allemaal. Biomassa is een hoogwaardige CO2-neutrale brandstof, waarmee woningen, bedrijven en openbare instellingen op een verantwoorde manier verwarmd kunnen worden. Biomassa is één van de goedkoopst verkrijgbare brandstoffen en bovendien worden pellet- en andere biomassakachels sterk gesubsidieerd.

Toelevering door Logispan

Logispan levert gecertificeerde ENplus-A1 biomassaproducten, zoals gedroogde houtchips en houtpellets, aan diverse bedrijven, instellingen en particulieren door het hele land. De productie van deze producten vindt voor een gedeelte plaats in onze productieplaats in het Groningse Winsum. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid leveranciersnetwerk van houtchips- en houtpelletproducenten. Hierdoor kunnen wij altijd instaan voor een constante levering. Onze houtchips zijn leverbaar in BigBags of losgestort, en onze houtpellets zijn leverbaar in zakken van 15 kilo, BigBags of geblazen in de silo

Wilt u zeker weten welke producten voor u het meest geschikt zijn? Neem dan contact met ons op; we adviseren u graag!

Neem contact op!

Verse houtchips

Onze verse houtchips kennen een stookwaarde van 3.7 kWh en zijn gemaakt van 100% stamhout. . Het is verstandig om te controleren welk type houtchip, met welke vochtigheid voor uw type installatie geschikt is.

Gedroogde stamhoutchips

Onze gedroogde houtchips kennen een stookwaarde van 4.8 kWh en zijn gemaakt van 100% stamhout.

Houtpellets

Onze houtpellets kennen een hoge stookwaarde van 5,4 kWh per kg en zijn gemaakt van 100% hout, zonder toevoegingen. Onze pellets hebben een laag as-gehalte van < 0.5% en zijn tevens voorzien van het DIN+ en EN+/A1 certificaat.