Ontdek de verscheidenheid van onze producten

Logispan is een gerenommeerd leverancier van gecertificeerde resthoutproducten. Wij onderscheiden ons in een grote diversiteit aan boomschorsen en houtchips voor de substraat en de potgrondindustrie.

Producten voor de professional

Boomschors en houtchips zijn onmisbare grondstoffen voor het maken van verschillende soorten substraat en houtvezels. Door monitoring van het gehele proces kan Logispan u altijd de beste kwaliteit garanderen. De door ons geselecteerde schorssoorten zijn afkomstig uit Frankrijk, Portugal en Spanje. Onze houtchips komen voornamelijk vanuit Duitsland. Een relatief nieuwe product zijn onze houtvezels, die met succes ingezet worden als toeslagstof in de substraten.

Gecomposteerde schors

Gecomposteerde schors kan een waardevolle toevoeging zijn voor diverse potgrond en substraten. In substraat kan deze schors zorgen voor een stabilisering van de PH-waarde. Daarnaast geldt deze als structuurstabiele toevoeging die voor een verbeterde drainage van fijnere substraten

Pinus Maritima

Onze Pinus Maritima schors is een hoogwaardige boomschors en heeft een roodbruine kleur.┬á Onze schors wordt ingezet als grondstof voor substraten, maar is ook een belangrijke grondstof voor in de orchidee├źnteelt.

Houtvezel

Logispan levert is een hoogwaardig houtvezelproduct die een thermofysische bewerking heeft ondergaan, en daardoor zeer geschikt is voor toepassing in de professionele (container) substraten.

Meer informatie