Betrouwbaar en efficiënt

Bent u op zoek naar een betrouwbare transporteur voor uw goederen? Logispan heeft ruime ervaring in het vervoeren van uiteenlopende biomassaproducten, resthout en losgestorte agrarische producten. Ons netwerk van betrouwbare chauffeurs brengt uw vracht in goede orde naar adressen door heel Europa. Door het nauwe contact met de chauffeurs en onze hoogwaardig uitgeruste vrachtwagens, zijn onze planners in staat om het transport nauwlettend in de gaten te houden.

Walking floor opleggers

Om onze producten gemakkelijk en efficiënt te kunnen lossen, zijn onze vrachtwagens uitgerust met een Walking Floor oplegger. Walking Floors zijn opleggers waarvan de vloerdelen hydraulisch aangedreven zijn. Met dit systeem kunnen we naast losgestorte vrachten ook producten op pallets vervoeren. Wilt u uw producten getransporteerd hebben of wilt u meer weten over onze diensten?

GMP+

Onze opleggers zijn GMP+ certificeert. Met deze certificaat van het Productschap Diervoeders betekent dat Logispan voldoet aan de wettelijke voorschriften en eisen met betrekking tot het transporteren van diervoeding en grondstoffen.

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.  Liever direct contact? U kunt ons ook bellen via 0595 252157